Tessa Wardenaar

      Atman Buddhi Concentration

De ABC bollen vormen prachtige lichtinstrumenten die de gevorderde ziel helpen in zijn spirituele ontwikkeling. Ze harmoniseren de leefomgeving en verhogen deze in trilling, brengen de mens in contact met zijn hoger zelf en vervullen hem met een aloverheersend gevoel van rust en vertrouwen in het Al.

            
Toepassing van de ABC bollen

 De ABC-bollen worden geleverd met een kristalglazen voet, welke eveneens een energetische werking heeft. De voet werkt aardend en daarom prima te gebruiken om onder een stoel te zetten tijdens meditatie.

In leefruimtes
 Verlichting gaat veel verder dan in een meditatie eens een verlicht moment ervaren. Uiteindelijk is het de kunst meditatief in het leven te staan waardoor we steeds meer onbewogen en hoogstaand kunnen omgaan met alles wat het leven ons brengt.
In huis geplaatst creëert een ABC bol of piramide een hoogstaand lichtveld. Hierdoor ervaart men meer rust, harmonie en een hoger bewustzijn. Negatieve trillingen worden getransformeerd, schadelijke invloeden van electrosmog, leylijnen, aardstralen en wateraders worden geharmoniseerd.

Als Meditatiebol
 Tijdens de meditatie spelen de ABC bollen de rol van energietransmittors. Ze zenden een hoogstaande energie uit die verheven is boven elke vorm van menselijk denken. In deze zijnstoestand vindt men de ware meditatie, in contact met Atman-Buddhi, wat transformatieprocessen verlicht en blokkades zuivert.

In samenwerking met kristallen en edelstenen
 De ABC bollen hebben de neiging zich te willen verbinden met iets of iemand. Een bijzondere eigenschap is de samenwerking van de ABC bollen met kristallen en mineralen. Geplaatst op bv. een amethist bergkristal, rozenkwarts, enz. zal de ABC bol er voor zorgen dat het kristal volledig in z’n energie komt te staan. Hierdoor begint het kristal te stralen en wordt zijn werking vele malen versterkt.

Om mee te nemen
 De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) passen heel goed in een jaszak of handtas. Handig voor diegenen die door hun gevoeligheid energetisch veel ‘opnemen’ uit de omgeving. De bolletjes werken als het ware als aurabeschermer door de gebruiker te versterken in zijn lichtkracht.

In de auto
 De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) kan men in de auto plaatsen (bv. tussen de 2 voorste stoelen).Hierdoor blijft de auto energetisch schoon en word er dus veel minder ‘opgenomen’ uit de omgeving waar men door rijdt.


De piramides uit de Atman-Buddhi-Concentration reeks hebben de eigenschap om mensen boven het oordelen uit te willen trekken. Zij verbinden zich met de atmische krachten, die de wijsheid voor de nieuwe tijd willen initiëren: oordeelloos willen zijn. Dit impliceert dat bij de juiste levenshouding de juiste energie komt. Des te zuiverder men is, des te hoger de waardering. Hoe wijzer men is, des te zuiverder men de werking ervaart.

Niet zo wijze mensen willen de kracht van de piramide vanuit hun denken meten. Echt wijze mensen weten dat de Al-kracht niet in aardse normen in te pakken valt. Voor wie de ware bevrijding, voorbij materialisme en beperkt denken, ervaren wil, zijn deze lichtinstrumenten ronduit geweldig. Voel ze gerust, alvorens u ze koopt. Wij willen de gewone mens niets opdringen. Het is niet zo dat wij aardsgeoriënteerde mensen wijsheid willen opdringen. Nee, lichtinstrumenten lichten enkel waarlijk welwillenden op. Meditatieve mensen voelen hun oplichtende aanwezigheid gaarne in hun levensruimte. Een piramide in huis, licht meer op dan enkel de bewoners. Ook het bezoek wordt lichter en lichter ervaren. Soort zoekt soort. Deze piramides zijn er voor de in verlichting geïnteresseerde mens en brengen velen tot een staat van wijsheid die weinig moeite heeft met waar begrip. Bij meer interesse voor waar begrip: verdiep u in kosmosofie.


Toepassing piramides

De piramide geeft een krachtige verticale energie en opent en reinigt de hoogste chakra’s om verbinding te maken met het Al. Hij verbindt alle chakra’s met elkaar in één lijn en zorgt ook voor een goede aarding. Tegelijkertijd worden de oplossingsprocessen geactiveerd, zodat degene die hem vasthoudt meer inzichten krijgt in zijn/haar te ondernemen stappen van spirituele groei.

De grote piramide is geschikt om in huis te plaatsen, maar ook onder een behandeltafel of stoel.

De kleine piramide is gemakkelijk vast te houden en mede daardoor ook zeer geschikt voor meditatie. ABC hanger

 De ABC-hanger begeleidt de drager in versneld tempo tot in de Atmisch-Buddhische zijnstoestand. Daar waar waar begrip volledig ontwaakt is en men vanuit een vredevol bewustzijn in het leven staat. Daar waar men bevrijd is van beperkende gedachten doordat men gedragen wordt door de goddelijke wil. De hanger helpt bij het realiseren van begrip, rust, inzicht en vrede en beschermt de aura van de spiritueel ontwakende mens.

 Net als de grote hanger geeft de kleine hanger een liefdevolle beschermende energie. Het beschermt krachtig tegen negativiteiten. De kleine hanger is net zo krachtig als de grote hanger, maar door zijn formaat ook geschikt voor kinderen.

ABC krachtsteen

 De krachtsteen werkt als een grote schoonmaker; het zuivert het aura, de chakra’s en het hele bewustzijn zeer krachtig door “vervuiling” te verwijderen. Daarbij vindt een sterke aarding plaats.

 Dit is een zeer geschikt instrument voor healing, zowel zelf te gebruiken in meditatie als bij alle vormen van healing aan andere mensen.